Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hírlevél (2013-03-07)

2013.03.07
eOldal.hu - weboldal készítés akár 5 perc alatt!

Kedves Szerkesztőnk, várnak rád az új eOldal sablonok!

Új eOldal sablonokTavaly ősszel jelentek meg ingyenes új sablonjaink, és máris megérkezett újabb nyolc változat. Az eOldal dizájnok eddig sem voltak csúnyák, azonban az újak tényleg nagyon szépek lettek.

Csillag és Virág után Jegyzet és Író néven új sablonokat készítettünk Nektek. Ez utóbbiak csak a Plusz és Üzleti felhasználóink részére érhetőek el! Az Ingyenes csomagot használóink egyszeri bruttó 1270 Ft díj ellenében vásárolhatják az adott stílust a színvariációival együtt. Így összesen nyolc új, fantasztikusan szép dizájnnal bővítettük kínálatunkat. Azaz az ősziekkel együtt 15 új variációval bővült kínálatunk. Használjátok szeretettel! Linkeljétek be az oldalatokat a kommentbe, ha inkább ezekre az új változatokra állítottátok át lapotokat! :)

Az új sablonokat az eOldal Vezérlőbe lépve a "Beállítások / Megjelenítés / Dizájn" menüben találjátok egy kis zöld "új" füllel megjelölve. Mivel a 15 új sablonból 7 teljesen ingyenes, nem csak a Plusz és Üzleti csomagot használók használhatják ezeket, hanem az ingyenes Alap csomagban lévők is nyugodtan beállíthatják. A 8 legújabbat pedig mint ahogy írtuk, a sabloncsoportonkénti egyszeri díj ellenében az Ingyenes csomag felhasználó is igénybe vehetik. Természetesen a fizetős csomagokban lévők szabadon testre szabhatják ezeket is az XHTML modulok és CSS kódok módosításával.

FIGYELEM! Ha Plusz vagy Üzleti csomagot használsz és módosította az XHTML vagy CSS kódokat, akkor az átállítás előtt készíts egy sablonmentést, esetleg egy biztonsági mentést, mert minden új sablonkiválasztás esetén az egyedi beállítások elvesznek, és mi sem tudjuk viszaállítani!

Tapasztalataidat szívesen vesszük, oszd meg velünk a blogunkban: tovább az eOldal blogba...

Köszönjük, hogy az eOldal rendszerét választottad, és bízunk benne, hogy a jövőben is megfelelünk igényeidnek. Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal az alábbi helyen: ügyfélkapu


Üdvözlettel,
az eOldal.hu csapata

| eOldal.hu | Súgó | Ügyfélkapu | Blog | Hírlevél |
Amennyiben nem szeretnél több hírlevelet kapni tőlünk, kattints az alábbi linkre: leiratkozás