Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hírlevél (2013-04-17)

2013.04.17
eOldal.hu

Kedves Szerkesztőnk!

Kulcsszavak, hogy jobban keressenek - Keresőoptimalizálási trükkök 4.

Google TrendsMár többször írtunk róla, hogy sokat segít a weblapod látogatottságának növelésében az értékes tartalom. Arról is volt szó, hogy hogyan kulcsszavazd fel a weboldalad. Most nézzük meg, melyek azok a szavak, keresőkifejezések, melyek a legjobbak a sikeres találatokhoz!

Ha valaki a weblapodat keresi, egyszerű dolga van, ha tudja a lapod nevét vagy linkjét, és azt begépelve könnyen megtalálja tartalmaidat. Mi van azokkal a látogatókkal, leendő vásárlókkal, még el nem ért olvasókkal, akik nem ismerik a weboldalad, de érdekelheti őket a tartalom? Hogyan gondolkodik a felhasználó?

Mindenre választ és megoldást kapsz, ha elolvasod blogbejegyzésünket!

További részletek erre...

Újabb eOldal sablonok!

Sablonok Tavaly ősszel jelentek meg ingyenes új sablonjaink, és máris megérkezett újabb nyolc változat. Az eOldal dizájnok eddig sem voltak csúnyák, azonban az újak tényleg nagyon szépek lettek.

Tovább...

Gyors belépés gomb az oldaladra

Gyors gomb Arra mutatunk most egy egyszerű megoldást, hogy hogyan tudsz a saját weboldaladról egyből belépni az eOldal vezérlőbe.

Tovább...

10 tipp a jó honlapkészítéshez

10 tipp Vállalkozásod weblapját többféle módon elkészítheted. Van pár aranyszabály, amit érdemes betartani annak érdekében, hogy látogatóid azt találják meg, amivel bevételeidet növelni tudod.

Tovább...

Kerested már a weblapod?

Kerested a weblapod? A weblapok keresőkben elfoglalt pozíciója sok tényezőtől függ. Mi történik a jó helyezéssel, ha hagyod zárolni a weblapod?

Egy új lap és egy régi lap esetén is elsődlegesen a weblap tartalma és a weblap kódolása határozza meg együttesen a konkurens tartalmakhoz képesti elhelyezést...

Tovább...

Tudtad, hogy... ?

  • Tudtad, hogy a Plusz és Üzleti csomagban jelszavazhatod akár az egész weblapod, vagy csak egy lapot is?
  • Tudtad, hogy az Üzleti csomag árában benne van az összes fizetős sablon és azok színvariáció is?
  • Tudtad, hogy csomaghosszabbításkor az előfizetésed lejárta előtt mindegy, mikor rendeled meg az új időszakot, mert az új időszak kezdete mindig veszteségmentesen az előző időszak utolsó napjától kezdődik?
  • Tudtad, hogy csomagváltáskor beszámítjuk az előző csomag fennmaradó időszakának összegét is, így nem veszted el?

Kérjük, értékeld aktuális hírlevelünket:

IGEN, TETSZETT vagy NEM TETSZETT

Egy kattintással, név nélkül most szavazhatsz.

Köszönjük, hogy az eOldal rendszerét választottad, és bízunk benne, hogy a jövőben is megfelelünk igényeidnek. Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal az alábbi helyen: ügyfélkapu


Üdvözlettel,
az eOldal.hu csapata

| eOldal.hu | Súgó | Ügyfélkapu | Blog | Hírlevél |
Amennyiben nem szeretnél több hírlevelet kapni tőlünk, kattints az alábbi linkre: leiratkozás